sunnuntai 13. lokakuuta 2013

VeVe - HJK/West 2-2 (rp 0-2)

HJK meni johtoon 18. minuutilla nro 15 tekemällä maalilla. Se näytti menevän menojaan, kun viisi minuuttia myöhemmin nro 16 lisäsi joukkueensa johdon 2-0:aan.

VeVe kuitenkin venyi toisella jaksolla tasoihin nro 50:n maaleilla 37. ja 43. minuuteilla. Lopussa tasatulos piti, vaikka HJK vyörytti ja VeVe joutui pelaamaan vajaalla,  kun maalivahti sai keltaisen kortin käsivirheestä rankkarialueen ulkopuolella ja punaisen kortin arvosteltuaan tätä tuomiota. Maaliin siirtynyt kenttäpelaaja torjui vielä muutaman vaarallisen tilanteen.

Rankkareissa HJK oli parempi jo kahden vetäjäparin jälkeen 2-0, mutta joka tapauksessa tässä matsissa VeVe pesi kasvonsa aamuisen pipariksi menneen pelin jälkeen.

Pronssipokaali siis HJK:lle.  Turnauksen lohkopelien maalitykkipalkinnon kuittasi VeVen Teemu Tomperi.