lauantai 12. lokakuuta 2013

VJS - TuPS/KP-75 1-4

Mustat (TuPS) ja valkoiset (VJS) aaltoilivat edestakaisin melko tasaisessa tahdissa. Ensimmäisellä puoliajalla VJS:llä oli pari mainiota paikkaa, kun Efe Agbonogieva hyvän vedon, jonka TuPS-KPn maalivahti Oskari Nuutinen torjui, ja lisäksi vielä osui tolppaan.

Toisella puoliajalla TuPS-KP meni 0-1 johtoon Risto Arhamaan rankkarista, jonka aiheellisuudesta käytiin kentän laidalla ankaraa keskustelua. 0-2 syntyi VJS:n kannalta hieman epäonnekkaasti, kun kaukoveto muutti suuntaa omasta puolustajasta. VJS oli saanut pallon vain pari kertaa tolppaan, kunnes Janne Penttala kavensi numeroiksi 1-2, mutta TuPS/KP-75 onnistui vielä tekemään kaksi maalia lisää, joten lopputulos oli 1-4. TuPSin maalintekijät olivat Otto Kallinen, Juhani Pietarila ja Jani-Santeri Laine.